Logo BAUM
BAUM Engineering
Dezvoltare de Produse pentru Nevăzători şi Deficienţi de vedere
Română Steag Română | English Steag engleză | + Măreşte textul - Micşorează textul

Produse

ZY-Fuse pentru diagrame tactile

Dispozitivul ZY-Fuse este cel mai simplu și rapid mijloc pentru realizarea imaginilor tactile.

Utilizarea ZY-Fuse nu necesită niciun instructaj de folosire. Aparatul poate fi folosit imediat după ce a fost scos din cutie. Dispozitivul are o garanție de 12 luni, timp în care pot fi realizate mii de diagrame tactile.


Dispozitivul Zy-fuse

Contactează-ne la
(+40) 729.099.260

Simplu și puternic

ZY-Fuse vă oferă puterea de a transforma diagramele desenate într-un excelent instrument educațional, începând de la grădiniță, școală și până la facultate. Cuvintele și imaginile imprimate sau desenate pe hârtia specială ZY-Tex prind relief datorită elementului încălzitor controlat electronic, rezultatul fiind o diagramă tactilă care poate fi recunoscută cu ușurință prin pipăire.

Diagramele tactile sunt cel mai bun mijloc de educație tactilă pentru tinerii nevăzători. În procesul de învățare, imaginile tactile sunt cel mai eficient mod de redare a informației grafice. Materialele didactice realizate pe suport tactil reprezintă o excelentă metodă de a acapara interesul și atenția în lecțiile cu elevii și studenții nevăzători.
Exemplu de imagine tactilă

Pachetul de început (Starter Pack) reprezintă cel mai inteligent mod de a achiziționa un dispozitiv ZY-Fuse. Prin această ofertă se poate achiziționa pe lângă aparatul propriu-zis și hârtia specială necesară la un preț redus. Pachetul de început conține dispozitivul ZY-Fuse și două cutii cu hârtie specială ZY-Tex, care pot fi la alegere A4 sau A3. Desigur, prețul pachetului de start este mai mic decât suma prețurilor componentelor.

Hârtia specială ZY-Tex poate fi utilizată cu orice aparat similar cu dispozitivul ZY-Fuse. În România această clasă de dispozitive mai este cunoscută și sub numele impropriu de termoformă sau Piaf. De fapt, numele generic al acestui dispozitiv este de încălzitor, deoarece încălzește hârtia specială în mod controlat, astfel încât micro-capsulele cu alcool expandează doar în zona în care pe suprafață există un desen de culoare neagră.


Hârtie specială expandabilă

Hârtia ZY-Tex este ambalată în pachete de câte 200 de foi A4 sau 100 de foi A3, la același preț.


Specificații tehnice:

  • Rata de lucru: 4 pag/minut
  • Dimensiuni: 150 x 520 x 500 mm
  • Masă: 7.2 Kg
  • Tensiune: 220 V
  • Curent: 6-12 A

Nevăzători

Deficiență de vedere

Accesorii