Logo BAUM
BAUM Engineering
Dezvoltare de Produse pentru Nevăzători şi Deficienţi de vedere
Română Steag Română | English Steag engleză | Accesibil Difuzor WebVOX

Produse

POET Compact

Instrument de citit independent, cu excelentă redare vocală

Poet

Cu POET Compact utilizatorul poate asculta o multitudine de texte scrise, prin simpla apăsare a unui buton - fără a fi nevoie de studierea unor instrucţiuni lungi şi complicate. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să pună foaia cu textul pe care vrea să-l audă citit în interiorul scanerului - ca într-un copiator - să se aşeze comod şi de restul se ocopă Poet. Nu sunt necesare cunoştiinţe în domeniunl calculatoarelor pentru a putea opera acest dispozitiv.

Toate componentele necesare sunt integrate într-o carcasă elegantă care posedă câteva butoane în partea din faţă. Tot ce trebuie utilizatorul să facă este să pună cablul de alimentare în priză, să pornească dispozitivul, iar acesta va începe să citească documentul aflat în scaner.

POET Compact recunoaşte automat orientare paginilor aflate în scaner, face o imagine a paginii, pe care o converteşte apoi în text şi raportează acest text utilizatorului - nu există o constrângere pentru limba engleză.

Uşor de manevrat...

Deşi este uşor de folosit, POET Compact oferă destul de multe funcţii adiţionale. Utilizatorul poate modifica viteza de citire - rar, normal sau rapid, iar tonalitatea nu se schimbă.
Sunt disponibile mai multe versiuni de limbi în care să se facă citirea: Germană, Franceză, Italiană, Spaniolă, Rusă, Olandeză, Daneză, Suedeză. Mai multe limbi pot fi prezente pe un acelaşi dispozitiv Poet.

Vorbirea naturală...

POET Compact foloseşte un instrument de redare performant, care oferă confort în ascultarea textului. Fragmentele de vorbit nu sunt create artificial, ci sunt construite folosind o voce umană astfel încât se aude destul de natural ceea ce raportează Poet. În afară de redarea prin vorbire, POET Compact oferă posibilitatea unei redări în format Braille a informaţiei.

Capacitate mare de stocare...

POET Compact posedă o memorie enormă: discul pe care îl conţine poate stoca o cantitate enormă de pagini care pot fi rechemate şi citite din nou. Are suficient spaţiu pentru stocarea a 500,000 de pagini. Ceea ce înseamnă ca POET Compact poate să citească utilizatorului din memorie cam 10 ani - dacă se calculează că o pagină se citeşte cam în 3 minute şi că utilizatorul poate asculta în medie 8 ore pe zi - toate acestea cu condiţia ca informaţia de raportat să-i fie dată dispozitivului înainte de a i se cere să o raporteze. Salvarea unui document este foarte simplă: utilizatorul trebuie doar să rostească un nume pentru document în microfon şi să apese butonul corespunzător, nimic mai mult. Folosind numele dat, utilizatorul poate găsi şi reasculta textul mai târziu.

Buton de pornire pentru POET Compact    Tastatura POET Compact

Toate acestea într-un singur dispozitiv:

  • Calculator Pentium, configurat complet într-un dispozitiv de citit, nu necesită nici o cunoştiinţă în demeniul calculatorului
  • Disc intern cu o capacitate enormă, greu de imaginat că s-ar putea dovedi insuficientă
  • Mod facil de salvare a documentelor folosint numele dat de utilizator prin intrarea audio
  • Scaner orizontal, integrat din cea mai nouă tehnologie, combinat cu un program performant de recunoaştere rapidă până şi a celor mai dificile texte
  • În afară de butonul de pornire mai există doar 5 alte butoane care se pot apăsa şi două potenţiatoare care se pot roti. Toate butoanele sunt mari, uşor de găsit şi posedă însemnări tactile pentru o mai bună recunoaştere. Un meniu care redă vocal opţiunea aleasă garantează un mod de folosire uşor şi rapid.

Dimensiuni:

  • Lungime: 49 cm (19.3 inches)
  • Lăţime: 32,5 cm (12.8 inches)
  • Înălţime: 8,5 cm (3.5 inches)
  • Greutate: 6,7 kilograme.

Dacă doriţi informaţii suplimentare, vă rugăm să ne timiteţi un mesaj cu eventualele nelămuriri/întrebări.

Produsele noastre pot fi achiziționate și în rate, prin programul FinAccess

Hardware

Software

Pentru aspect şi funcţionalitate 100% recomandăm rezolutie
minimă de 800x600 şi folosirea browserului Mozilla Firefox 2.0+
Raport de autoevaluare privind atestarea
capacităţii de a desfăşura activităţi de C-D