Logo BAUM
BAUM Engineering
Dezvoltare de Produse pentru Nevăzători şi Deficienţi de vedere
Română Steag Română | English Steag engleză | Accesibil Difuzor WebVOX

Produse

Afişajele mobile SuperVario

Famila de afişaje Braille SuperVario, vine într-o gamă largă de varietăţi, potrivite pentru diversele necesităţi ale utilizatorilor.

Acestea sunt:

 • SuperVario24 (cunoscut şi sub numele de PocketVario)
  • Poate fi purtat în buzunar. Ideal pentru interfaţarea cu telefonul mobil.
 • SuperVario32
 • SuperVario40
  • Destinate interfaţării cu laptop-uri.
 • SuperVario64
 • SuperVario80
  • Aceste afişaje sunt ideale pentru interfaţarea cu desktop-uri.

Numărul de la final reprezinta numărul de celule Braille ale dispozitivului.


SuperVario

Incă de la Sight City (cel mai mare târg internaţional din Germania de promovare a produselor dedicate nevăzătorilor) ediţia 2004, afişajele Braille SuperVario au făcut senzaţie datorită timpului îndelungat de funcţionare al bateriei (100 de ore dacă comunicarea între SuperVario şi calculator se face pe USB, respectiv 30 de ore dacă comunicarea se face wireless, prin BlueTooth). Au fost şi înca sunt cele mai mici şi mai usoare afişaje Braille disponibile pe piaţa mondială.

Afişaje Braille cu funcţionalitate semi-profesională.


SuperVario

Pentru funcţiile "semi-profesionale", afişajele SuperVario64 şi SuperVario80 sunt ideale. Ele pot fi folosite atat la locul de muncă, cât şi pentru utilizare personală, pentru cei care îşi doresc confortul utilizării independente a calculatorului de acasă.

SuperVario64 se potriveşte perfect ca lungime cu o tastatură standard. Pentru un birou cu puţin spaţiu disponibil sau pentru calculatorul personal, acesta este alternativa ideala şi ieftină!

Afişaje Braille Vario pot funcţiona autonom datorită acumulatorilor extrem de performanţi incluşi. La funcţionarea prin conexiune fără fir Bluetooth autonomia este de aproximativ 25 de ore, iar în cazul conexiunii prin USB sau port serial aceasta poate depăşi chiar şi 100 de ore.

În plus, aceste dispozitive sunt prevăzute cu un sistem inteligent de înărcare atunci când conexiunea se face prin USB: alimentarea afişajului se face prin conexiune doar atunci când calculatorul este alimentat de la reţea; la alimentarea calculatorului de la baterii şi afişajul trece pe bateriile proprii, ceea ce nu încarcă suplimentar acumulatorii calculatorului şi deci nu se reduce autonomia de funcţionare a unui notebook.

Produsele noastre pot fi achiziționate și în rate, prin programul FinAccess

Hardware

Software

Pentru aspect şi funcţionalitate 100% recomandăm rezolutie
minimă de 800x600 şi folosirea browserului Mozilla Firefox 2.0+
Raport de autoevaluare privind atestarea
capacităţii de a desfăşura activităţi de C-D